Handelsbetingelser

Bestilling

Når du handler hos Shelleys art, skal du afgive en række oplysninger: navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer.
Disse oplysninger er nødvendige, da vi skal vide, hvor vi skal sende varerne til, men også så vi kan kontakte dig, hvis der er problemer med din ordre i form af udsolgte varer eller lignende.
Har du spørgsmål til brugen af webshoppen eller varerne er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail


Betaling

Når du bestiller varer hos Shelleys art, kan du vælge at betale din ordre på en af følgende måder:

Bankoverførsel

Hvis du vælger betaling via bankoverførsel, afsendes dine varer, når vi modtager betalingen.
Hvis en eller flere varer ikke er på lager, kontakter vi dig, når ordren er klar til betaling.
Hvis vi ikke har modtaget betalingen, senest 5 bankdage efter bestilling annulleres ordren. Vi sender dog en e-mail først.
Kontooplysninger til brug ved betalingen vil også fremgå af din ordrebekræftelse.
Oplys venligst ordrenr. i "tekst til modtager"

Bank : Nordea, Vejle Afdeling
Reg : 2630 Kontonummer :
0716409953

Iban : DK 1320000716409953


Levering

Ordrer hos Shelleys art leveres med Post Danmark til den ønskede leveringsadresse. Du vil i bestillingsprocessen kunne vælge mellem de, for din ordre, tilgængelige leveringsformer.
Normalt ekspederes din ordre i løbet af en til tre hverdage efter, at vi har modtaget betalingen. Hertil skal lægges Post Danmarks forsendelses-tider, der er som følger: en til tre dage.


Reklamationsret

Når du handler med Shelleys art , har du 24 måneders reklamationsret, når du har modtaget varen. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet eller få pengene tilbage, alt afhængigt af situationen. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Der skal reklameres indenfor rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen.

Når du returnerer varen, bedes du angive fejlen på fakturaen, som vedlægges.
Det er dit ansvar at sørge for, at varerne er forsvarligt beskyttet under transporten. Vi anbefaler dig derfor, at du gemmer kasse og anden emballage. Du må ikke sende varen retur pr. efterkrav.

Ved reklamation sender Shelleys art en e-mail til kunden som bekræftelse på, at varen er modtaget.

Hvis skaden er sket under transport, er det vigtigt at Post Danmark bliver gjort opmærksom på dette ved modtagelse af varen.


Fortrydelsesret

Bestillinger hos Shelleys art er omfattet af reglerne om fjernsalg i dørsalgsloven.

Du har som kunde 14 dages fuld returret. Hvis du her ønsker at gøre brug af din returret, skal dette meddeles os hurtigst muligt efter modtagelsen.

Når du returnerer de købte varer, skal det ske så varen returneres i samme stand og mængde, som da du modtog den. Fortrydelsesretten bortfalder, hvis du bruger varen på en måde, hvor det er åbenbart at brugen formindsker varens salgsværdi.

Det letter vores arbejde betydeligt, og fremmer dermed tilbagebetalingen, hvis du på følgesedlen angiver fakturanummer eller lægger en kopi af fakturaen i pakken.

Du er på ingen måde forpligtet til at angive nogen grund til returneringen, men vi vil sætte pris på, at du gør det alligevel. Tilbagemeldinger fra vores kunder hjælper os til at vide, hvor vi skal forbedre vort sortiment og/eller service.

Ved fortrydelse af købet får du refunderet hele det fakturerede beløb, inklusiv fragt. Forsendelses omkostninger i forbindelse med returneringen betales af kunden.

Tilbagebetaling af købssummen sker ved bankoverførsel, og du skal derfor oplyse dit pengeinstituts navn og dit registrerings - og kontonummer. Vi overfører pengene til din konto inden for 5 arbejdsdage efter, vi har modtaget varerne fra dig.

Det er dit ansvar at sørge for at varerne er forsvarligt beskyttet under transporten. Vi anbefaler dig derfor, hvis du er i tvivl, om du ønsker at beholde det købte, at gemme kasse og anden emballage. Du må ikke sende varen retur pr. efterkrav.


Fortrolighed

Shelleys art vil aldrig sælge eller på anden måde gøre oplysninger om sine kunder eller besøgende tilgængelige for tredjemand. Dog er der et enkelt forbehold! Ved kriminelle forhold  vil IP adressen blive videregivet til politiet, sammen med anmeldelse herom.

I forbindelse med dit besøg på
Shelleys art's hjemmeside bliver der automatisk registreret en række forskellige oplysninger. Disse oplysninger er anonyme og kan ikke bruges til at identificere dig. Oplysningerne bliver opsamlet af 2 grunde, for det første hjælper det os med løbende at forbedre webshoppens brugervenlighed og identificere og løse problemer, og for det andet så bruger vi disse data til at udarbejde statistikker til internt brug. Disse oplysninger omfatter, men er ikke nødvendigvis begrænset til:

• Hvilket land kommer den besøgende fra
• Hvordan finder de besøgende vores side
• Hvilken browser bruger de besøgende
• Hvilken skærmopløsning har de besøgende
• Hvilken side kommer den besøgende ind på
• Hvilken side forlader den besøgende sitet fra
• Hvor lang tid bruger den besøgende på siden
• Hvor mange sider ser den besøgende

Fortsæt
Varegrupper standard
Hurtig Søg
 
Brug stikord til at finde varen du er på udkig efter.
Advanceret Søg
0 Varer
Sprog
Danish English
Copyright © 2019 Shelleys ART
Shelleys ART | Nørrediget 36 | 7100 Vejle | CVR nummer: 34333394
E-mailadresse: aj@shelleys-art.dk | Telefon: +45 21 688 110